کلینیک مشاوره و روانشناسی بینش نوین

ساعت کاری مرکز: شنبه تا پنج شنبه، 10 تا 21

کلینیک روانشناسی و مشاوره بینش نوین

ساعت کاری مرکز:

شنبه تا پنج شنبه : 10 – 21

اختلال شخصیت مرزی

اختلال شخصیت مرزی در افراد این‌گونه نمایان می­شود که گویی فرد مبتلا به همه چیز اعم از احساسات، روابط و زندگی­اش به شکلی بسیار بی­ثبات و ناپایدار نگاه می­کند.

از این جهت تصور ذهنی این افراد نسبت به خودشان و محیط پیرامون بسیار متغیر و بی‌ثبات است.

این شرایط ذهنی موجب احساس ناامنی در این افراد می­شود. این افراد در اکثر اوقات بی­قرار و ناآرام هستند، خیلی سخت به دیگران اعتماد می­کنند .

از طرفی روحیه حساسی دارند و در کوچک‌ترین تنشی با وارد شدن یک عامل خارجی، عکس‌العمل‌های تهاجمی و شدیدی از خود نشان می­دهند.  

در تنش­های پیش آمده آرام کردن این افراد کار آسانی نیست.

چرا که  نوسانی بودن احساس و افکارشان این اجازه را به آن‌ها نخواهد داد تا در شرایط بحرانی تصمیم درست و عقلانی بگیرند.

اختلال شخصیت مرزی

گویی مغز افراد مبتلا به اختلال شخصیت مغزی همواره سرشار از افکار آشفته و خسته کننده است که اجازه درست فکر کردن را از آن‌ها گرفته است.

 

این افراد به دلیل ناتوانی در تصمیم‌گیری درست در شرایط تنش‌زا ممکن است باعث دعوا شوند و حتی به‌راحتی به دیگران  توهین و ناسزا بگویند، در لحظه، اصلاً کنترلی رو نحوه رفتار خود ندارند هرچند پس از آن ممکن احساس پشیمانی و عذاب وجدان داشته باشند.

 در گذشته پزشکان حوزه روان‌درمانی، امید چندانی به درمان این اختلال نداشتند ولی در حال حاضر راهکارهای ثمر­بخشی در جهت درمان این اختلال وجود دارد.

 بهبودی و درمان افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی از طریق بازسازی و جایگزینی الگوها و احساسات نادرست با شیوهای صحیح تفکری و رفتاری صورت می­­گیرد.

برای مثال با از میان برداشتن عادت‌های غلط و ایجاد شیوه جدید و مناسب که کمترین استرس و تنش را در بر داشته باشد و با تغییر شیوه تفکر و احساس، فرد اعتماد از دست رفته را باز می­یابد و این جایگزینی، روندی مثبت در جهت به تعادل رساندن احساسات خواهد داشت.

در نتیجه با کمک و پیگیری دکتر روانشناس درمان به بهترین شکل ممکن امکان‌پذیر است.